Helsinki Comics Festival

Så! Imorgon drar jag till Finland för det här.
Någon mer som ska dit?

Varje gång jag ska iväg någonstans eller det är en festival på g gillar jag att rita en lista på allt jag ska packa så att jag inte glömmer något. Den brukar oftast vara i blyerts, inte färg. Det här är en uppvärmningsteckning som gick överstyr.


Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna spela in eller sälja. Men jag ska satsa på att rita dagboksserier / ett seriereportage och ge bort en del visitkort. I övrigt hoppas jag hänga massa med coolt seriefolk(bland andra systrarna Elmgren), köpa Fazer-choklad(de har ballare smaker!), köpa lakrits (som jag ogillar annat än när Janetta köpt till mig i Finland), kolla Tove Jansson-utställningen, lyssna på asintressanta paneler, plocka på mig ett ark Tom of Finland-frimärken och inspireras som fan av Sarjakuvakeskus, som verkar vara allt jag drömmer om att ett Seriecenter i Stockholm skulle kunna vara.

Som sagt hoppas jag rita om det, fett pepp! SerieFinland verkar så jävla awesome!

Kommentarer

  1. Och precis för några minuter sedan konstaterade jag att jag borde lägga lite mer pengar på att resa till såna här grejer. Nu känns det lite sent, dock. Du måste ju påminna/upplysa mig om sånt här innan! :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Kroki (människor)

Gröna karantänfingrar

45 anledningar att jag älskar gamla Sailor Moon