God Jul och Gott Nytt År!

Jag ville göra en serie med dessa, men hann inte. Någon annan gång.

Traditionen med julkort är en jag tycker mycket om, men inte hunnit göra på över två år. Iår var det dock en samling vänner och kollegor som tog in mig i sin grupp för att få iväg en beställning och dela på frakten. Det blev även en chans att få lägga ner tid på att göra en bild både traditionellt och digitalt. Något jag annars inte kunnat göra på mycket länge. Min höst har fyllts med möten, så majoriteten av min tid har gått åt det och att skriva. Det mesta jag ritat har varit enkla, snabba bilder under tågresor mellan hemmet och jobbet. Men här fick jag iallafall en kväll åt att rita upp, tuscha, scanna, och sen också ett par kvällar att färglägga digitalt.

Det blev en del utmaningar och den största var att göra en julbild med dagsbelysning. Utmaning då i stort sett alla andra julkort jag gjort haft nattbelysning och jag ville försöka komma utanför min comfortzone. Så pass stor att jag hela tiden jobbade med en nattbelysningsbild vid sidan om utifall att det inte skulle bli bra. Men i slutändan blev jag nöjd med båda två och tryckte således upp dem båda! Vilken fick du?

Notera det magiska trädet som bara syns på natten!


Det tråkiga var att jag inte hann skriva så personligt i de flesta av dem, det blev mest bara "God jul önskar Stef". Och korten tog slut fortare än listan på folk jag ville skicka till :( Så jag är ledsen om några av mina vänner känner sig förbisedda nu, det var bara lotto att flera av er inte kom med. Oavsett vad önskar jag er alla en riktigt trevlig jul-ledighet. Nästa år ska jag försöka göra fler kort!


Kommentarer

  1. Svårt att bestämma mig för om dagsljus eller nattljus är bäst, båda är så fina!
    God jul!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Kroki (människor)

Gröna karantänfingrar

45 anledningar att jag älskar gamla Sailor Moon