I watched the stars

Idag var det bokbordet i Stockholm, och Seriegatan var en del som vanligt. De hade marknad, annordnade en stadsvandring om platser i serier, samt ett seriebattle. I battlet tävlade jag, Jonas Darnell, Tom Waldton och Kalle Landegren. Vi delades upp i lag med en veteran och en nykomlig, och jag är då officiellt inte längre nykomligt. Jag kallades "Seriesveriges hetaste upp and coming" senast i våras, och trodde att jag aldrig skulle loosa den stämpeln. Men nu har jag uppenbarligen det. Det känns både coolt och konstigt. Men ja, öh. Jag var i lag med Tom och Darnell var med Kalle. Och de spöade oss totalt. 2-4. Men men, det var skoj som fan, och efteråt kom två rara barn och sa att de tyckte jag var jättebra. FINA!

Sen vandrade jag vidare längst bordet, mötte the Demervalls och pratade om Fairfax. Hade tänkt be Per vara en slags mentor vad det gäller att återge 60-tals Stockholm i serieform. Och han verkade vara på!

I överlag en givande dag.

Mitt depp förresten, det har varit lite så på sistone för jag vill ändra min nuvarande situation lite. Göra nya grejer, se nya platser, jag vet inte. Sen är det förståss att jag har haft svårt att skapa. Svårt att skriva. Jag är mer berättare än tecknare, så jag lider när jag inte har egna manus att gå efter. Efter snack med folk har de alla sagt samma sak, släpp på det. Så jag ska klottra och se när det kommer. Helt enkelt.

Jag tror att September kommer bli rätt ballt.

Kommentarer

  1. Crap! Missade bokbordet trots att jag är tillfällig Stockholmare nu!

    SvaraRadera
  2. hoho det är ju AF! Jag ser även fram emot September själv. :3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

PRESSRELEASE

Öppet svar på frågan "hur blir en publicerad?"

Kroki (människor)