Hallå, det är november!!

Ja plötsligt kom den! Omnämnd som årets mest händelselösa månad och därmed fullproppad med olika kreativa lösningar på detta. Jag talar främst om NaNoWriMo som många av mina kollegor och vänner förståss hoppat på. (jag försökte förra året men åkte ut rätt fort) Det finns tecknarvarianter på detta med. Stina gör en historia med en bild per dag, och Yvette har som mål att fixa en färdig serie per dag. Sjukt imponerande!

Första november är visst också någon slags årlig självporträtts-dag. Det är det enda jag hoppat på hittills, lite hastigt sådär då jag kom på det medan jag var på väg nånstans.
Det skulle vara kul att försöka hänga på någon av de andra utmaningarna, och fixa t.ex. en julkalender av det. Men jag vet i dagens läge inte om jag kommer hinna, för min november har varit helt fullsmockad! Förutom mitt vanliga flänga-runt-liv så har jag tagit två resor till gamla seriestäder med många gamla och nya vänner. Jag har hängt med Comic Royalare och jag har varit på AltCom. Jag har varit vilse i en mäktig högskola och en platt stad. Jag har ritat och frågat och gått på fyra utställningar. Jag hoppas att den här veckan bjuder mig på lite tid att skriva om det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kroki (människor)

Gröna karantänfingrar

45 anledningar att jag älskar gamla Sailor Moon