Europa runt på tio dagar. Del 1 av 12Spoiler: det var ett ganska bra upplägg för en grym resa med ett passande resesällskap! Liam hade sina egna vykort att skriva, så vi kunde sitta och skriva i långa stunder (oftast på tåg och caféer) utan problem. Och det lilla formatet gjorde akvarellerna rätt snabbtecknade. Min resedagbok är komplett!

OCH SÅHÄR KOM VÅR RESA ATT BLI


Jag kommer att lägga upp ett vykort per dag framöver, varje dag klockan 08.30. 18 november avslutar jag med några reflekterande serier. Men vi början en bit tillbaka, strax innan resan! OCH

Makten i en papperslapp.

Med det som bakgrund är det kanske inte så konstigt att jag och Liam känt att vi någon gång velat göra en liknande resa. Och i augusti hände den! Ingen av oss har särskilt mycket pengar, så vi satsade på nattåg och hostels som sovplatser. Vissa tågstationer hade skåp man kunde låsa in sin väska i över dagen, men inte alla.

Så vi fick räkna med att ha en bärbar packning. Tur att vi båda tältat tidigare samma sommar och fått ett litet hum om att gå med allt på ryggen. Det var såklart ändå svårt att lista ut vad man skulle ta med.Jag vågar nästan påstå att min packning blev perfekt för ändamålet! Det enda jag aldrig använde var sovsäcken, men den kändes bra att ha med utfall att.

Fortsättning följer i vykortsform... imorgon!!

Kommentarer

  1. Hahaaa så superrolig läsning! Jag blir både varm och glad, känner ett litet lyckorus genom kroppen. Det här leendet som du ger mig får (kommer) sitta kvar resten av dagen och förhoppningsvis smitta av sig på fler 💜 ska hämta upp Joel och Noah med kompisar från skolan så det passade ju bra 😉 Tack Stef (och Liam) 💜💜💜 Kramar från kusin Helene

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nejden, vad rart! Kul att göra dig så glad kusin Helene ^_^

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

PRESSRELEASE

Öppet svar på frågan "hur blir en publicerad?"

Kroki (människor)