Hej! Konsumera mig!

Ah just ja! Jag har en blogg och det vore kanske en idé att uppdatera den med lite info om vad jag gör och så. I slutet av februari lämnade jag in min rapport för Seriecenter Stockholm. 1 mars flyttade jag. På något konstigt vis hann jag komma med i två antologier ungefär samtidigt.

Aktuell och ute är Serieantologi 2014, en antologi med norrlandstema. Jag blev tillfrågad att ha med min gamla serie "Lilla Norrland" (tidigare publicerad i Allt För Konsten) och javisst var det roligt att bidra med den. Så nu är jag med i samma antologi som bland andra Max Andersson och Anneli Furmark, vajert! En riktigt fin bok, har inte läst hela ännu, men vart hittills mycket förtjust i Jenny Hannulas och Åke Forsmarks bidrag.


Det andra är att jag deltar i Feministiskt Initiativs antologi Det händer nu! vilket var en ära men också rätt svårt, få ihop ens syn på feminism på två sidor. Jag gjorde en serie som börjar såhär:

Haters gonna hate!

Boken ifråga ser sjukt snygg ut och är proppfull med awesome folk. Releasefest och släpp är den 20e april, mer info finner ni här. Pengarna för boken går till Fi!s valkampanj, så det är klart att ni ska stödja det!

Övriga nyheter: Jag hade knappt ritat något på flera månader, så för att komma igång igen gjorde jag dagboksserier, en per dag, under hela mars! Detta kommer resultera i ett fanzin till Stockholms Internationella Seriefestival, men jag kommer även släppa veckovisa preview-serier från det i denna blogg! Så varje onsdag och fredag kommer en ny serie komma upp här, från klockan 07.30 på morgonen. Stay tuned! och

Ursäkta att det blev så mycket reklam. Nästa och nästnästa inlägg blir serier.... med lite reklam!

Kommentarer

  1. Den som väntar på Seriefestivalen får alltid vänta för länge, men jäklar, nu är det pepp!
    Förhoppningsvis kan Umeå stadsbibliotek köpa in några ex. av Serieantologi 2014, så att egna pengar kan läggas på det i övrigt annonserade materialet. Ser lovande ut.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Kroki (människor)

PRESSRELEASE

Öppet svar på frågan "hur blir en publicerad?"