Feb 14: Home is where the heart is.

Jag tänkte gå emot lite av hur den här bloggen blivit på sistone och ta ett snabbt, personligt inlägg. Har dragit ner på dessa i allt större drag men just det här tänkte jag kanske ändå var rätt sött i all sin personlighet.

En ganska stor livsförändring för mig i år är att jag kommer flytta. Jag har flyttat förut, men det här är lite annorlunda då det är insiktat på en längre vistelse från början. Jag hoppas på att bo där i 5-10 år minst. Och jag flyttar ihop med två fantastiska människor som jag hyser en enorm kärlek till.

I samband med sökande efter foton på min ateljéplats(för att erbjuda till ny medlem efter mig) snubblade jag över dagboksserierna som fångar lite av mina första möten med de jag nu ska flytta ihop med. En av serierna innehåller hångel, så folk som inte vill läsa sånt kan sluta scrolla :D

Så eftersom datumet då detta kommer publiceras infaller två veckor innan vårt kommande samboende, och eftersom en av dem har namnsdag datumet ifråga, handlar det här inlägget om min relation till dem.

År 2007 gick jag serier 1 på Kvarnby Folkhögskola. Och...

Okej vi tecknar inte de serierna längre men vad hände med säckpiporna, Vael?!

Det var lite jobbigt att hänga med honom i början då jag crushade på honom en del och han använde mycket ironi som jag inte hajjade. Men eventuellt utvecklades en lång vänskap med mycket bråk, skratt och tröst. Som någonslags symbios, ett radarpar med groll och mycket kärlek. Han är min C3P0 och jag är hans R2D2

Jag kände mig väl rätt efterhängsen och jobbig andra gången jag träffade Linus också. Det var två kvällar med samtal där vi upprepade gånger fann oss ha kommit en bit från de vi hängde med. Sen kom det där momentet när en är jätterädd att ha varit för påflugen, och plötsligt inser att motparten är på samma bana. Enda anledningen att jag kommer ihåg händelser som dessa, och hur jag kände runt dem, är att jag ritar dagbok på dem.


det blev ganska dålig stämning efter det där
Så! Två personer jag mött som är så jävla bäst. Och strax ska jag dela hus med dem. Awe-some.

Glad alla hjärtans dag!
och grattis på namnsdagen Valentin!

Kommentarer

  1. JAG BEGRAVER ALDRIG ETT INTRESSE, DET SOVER BARA. I HUSET KAN MAN SPELA SÄCKPIPA eller vänta en svensk säckpipa kostar 5000+, jag visste att det fanns en anledning!

    Aw! <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

PRESSRELEASE

Kroki (människor)

Ölandsrapporten