Blockmässan Retrospektrum

Aj! Antingen buggar blogger eller så har jag haft NOLL besök den här veckan! NOLL
Så går det när man är oaktiv.

Eeeeh vad har jag gjort? Jag har... gjort ut ett block!!

...vilket innebär att jag får börja på följande sexiga sak!

Blir väl en introbild framöver.
Tack till Fanny för Seriescenen och fotot!
Så raffinerat spännande är mitt liv. Nej asså ärligt, det har hänt fler grejer. T.ex. har jag varit på Bok- och Biblioteksmässan, nästan varje dag den här gången! Mitt mål var att köra en mässa utan prestationsångest och gråt på toaletten. Detta lyckades fenomenalt. Jag undrar om det inte var min bästa Bokmässa hittills. Optimal var jättekul att hänga med, asintressant att vara med och packa ihop allt också på sista dagen. Men jag springer före mig själv, eller hur man nu säger på svenska.

Det började på torsdagen. Jag hade just jobbat natt och kastat mig på ett plan till Göteborg där jag drog in på mässan och direkt på scen för att teckna live. Det var jag, Alexander Håkansson och Diana Davidsson som gjorde tre stafettserier ihop. Jag tror faktiskt att det gick riktigt bra! Det var en kul publik och den verkade ha roligt. Jag var väldigt täppt och lät som Darth Vader i min mic.

Sen var det showcase, nån grej de inrättat då serieskapare pratar om projekt de jobbar på som inte släppts ännu. Väldigt intressant! Ser mycket fram emot det Hanna Stenman och Bo Ashi pratade om. Samt Falkes fantastiska onlineserie som faktiskt släpptes nu i dagarna! Resten av tiden satt jag som en överförtjust fnissande skolflicka medan Makalösa Medin visade Medleysidor och rockaren är så fiiin, i hans klänning och gura, åh åh.

Ja. Jag hade övertalat LinusRe att tigga inträdesbiljett av sitt förlag så att vi kunde dra runt honom och vara farsan Baloo, visa honom allt vi kunde. Och tja...
Det gick väl ganska fort.
© Lisa Medin
Torsdagen var helt fantastisk. Fram emot kvällen var jag såklart väldigt trött. Jag hade dels inte sovit sedan klockan 17 dygnet innan, och jag fick även lite mer vin än jag borde fått. Men allt var kalas! När vi nådde Galagofesten började jag dock balla ur. I omgångar. Jag och Lisa dansade. Sen pausade. Under pauser då jag satt och höll på att somna på ett bord. Men alla var där och allt var så fint. Och jag och Alexander fick Linus att dansa.

Visste ni att det finns en uppstoppad blåval i Göteborg?! Alltså på riktigt!
Samt en SILLKUNG som gör mig så pepp att jag skjuter laser ur ögonen!

Kort sagt, fredagen var jag inte på själva mässan, men jag gick på en fest!
Bästa festen! Serieateljéns öppna hus!

 Tack Nickan för dessa foton. (Det var fler folk där jag bara valde de
med mig och mina närmsta buds på liksom yeah ) Lördagen var ett äventyr. Eller, det blev det när min mobil fick slut på batterit. Planen var att gå på BANGs releasefest, men jag visste inte vars den var. Jag hade gett bort min lapp om den för jag skulle ju ha mobil eller kompis att leda vägen. Typ. Plötsligt var jag ensam i Göteborg, och jag gick längst hela avenyn (för jag hade hört att den skulle vara nära festen) och letade innan jag gav upp och beslöt mig för att försöka lista ut hur man tar sig hem till Linus med Västtrafik. Utan mobil, guidning, porttelefon eller portkod. Slutade med att jag kröp under en grind, haha! Men men, tidigare på kvällen fick jag gå på en mysig förlagsmiddag med bästa kollegorna iallafall!Söndag var ihop-packnings-dag! Och så var årets bokmässa över.
Jag skaffade faktiskt flera böcker. Inte alla jag ville förståss, men många. Och jag fick lämna hälften av dem i Göteborg, för annars blev packningen hem för tung.

Jag var ju kvar i Göteborg en vecka till, detta var något jag informerade alla om, och planerade in att möta massvis med vänner. Men sen blev Linus sjuk och jag snål. Så det var mycket såhär.
...och såhär...
Men jag hann iallafall träffa Randi, K, Linus föräldrar och gå en sväng på Yvettes och Maies Best Friend Monster utställning!


Nu är jag hemma igen och försöker strukturera saker. Har städat min ateljéplats och kollat över alla serieprojekt folk vill ha mig på. Och jag vill vara med på. Det är lite mycket, men det ska gå. Och nästa helg är det 24timmarsserien!! Mer om det i ett annat inlägg. Nyaste just nu är att jag tecknat ut ett block och börjat på ett nytt!

Ah, ja justdet. Kanske syntes på första fotot.
Jag klippte av mitt långa hår. Eller, Alice klippte det.

Kommentarer

  1. Åh alla fina bilder...!

    Och jag tror din statistik buggar, för jag har iaf varit inne här flera ggr. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

PRESSRELEASE

Kroki (människor)

Ölandsrapporten