Nytt block, nytt intro

Mitt förra intro hade en episk träskdrake som lovade om fortsattligt ascoolt innehåll. Så jag tänkte att det här introt kunde ha något som är lite lättare att infria.

Kommentarer

 1. Oj, oj, oj - värsta seriöst, ju. D: Skulle jag aldrig klara av med mina skissblock - hälften av dom blir ju bara en massa fulkladd som jag aldrig vill titta på igen, och hade jag en sån där introbild så skulle jag få prestationsångest.

  Men hur som helst är det en mysig bild. :D Jag gillar katten speciellt, samt den fantastiskt rutiga kjolen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag började faktiskt att göra intros efter att jag sett Mattias Inks och Stina Lövkvists, vilka i mina ögon är så sjukt jävla grymma att man får prestationsångest för mindre. Så det var läskigt, och den första var inte alls såhär fin, men sen blev det kul liksom! Majoriteten av mina skissblock består av dagboksserier. Sen är det en liten procent seriösa grejer, och resten är klotter och anteckningar. Jag tycker om att spara dem och bläddra i dem senare, av dagbokskälen då. Fast det med att jag tecknar dagbok är väl mer ett flyktigt försök att fånga verkligheten so- nu går jag offtopic!

   Tack!! Just det med tartan-kjolar, hjältinnan i Anima har ju en sådan, men i serien är det bara en screen tone, vilket jag fortsatt med i serien av konturnelitetsskäl. Så varje gång jag ritar en tartankjol utanför Anima-serien känner jag att jag måste överprestera som fan för att komma undan.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

PRESSRELEASE

Kroki (människor)

Öppet svar på frågan "hur blir en publicerad?"