There's nothing you can do that can't be done

Tänkte ha klart den här serien för några veckor sedan. Det var en natt då jag tänkte på Karolina Bångs helt underbara serie "Du är den enda"(finns att läsa på hennes blogg här) och hur jag själv reflekterar till sånna känslor. I slutet av Bångs serie ber hon om ett svar, så jag gjorde ett försök till ett svar i serieform.
Funderar lite på om den skulle vart bättre om jag ritat olika människor i alla rutor. Äh strunt samma. Det var som sagt tänkt att ha upp den där serien för ett tag sen, den var inte tänkt som en Alla Hjärtans Dag-serie. Men nu blev den det. Typ.

Jag är faktiskt väldigt glad i den 14:nde Februari. Även om media fokuserar väldigt mycket på romantisk kärlek ser jag inte dagen ifråga exklusivt för det. (Även om det väl är fint att fira den så också, men fan vad diplomatisk jag ska vara då) Utan för kärlek över huvudtaget. Förra året åkte jag buss med Stina igenom ett helt magiskt snöoväder. Det var en fin kväll. Allt i världen kändes rätt bra, och det gör det nu med.

Den här kvällen ska jag äta något sött och gott. Kanske blir det muffins med vänner eller chokladpudding med rumskamraten. Kärlek och sötsaker till alla i alla dess former!

Ja, och så grattis på födelsedagen Li!


Häromdagen hittade jag en Li Österberg-elefant(hon har en och den syns i diverse fönster i hennes serier, kolla!) i ett lokalt soprum, så den fick följa med mig hem. Nu bor den här.

Kommentarer

 1. Tack, Stef! <3
  (Jag har förresten flera sådana där elefanter nu, för det visade sig att Joacim hade ett par nästan likadana.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3
   Jag vill seee dem! Lägg upp foton!
   Jag borde nog besöka dig igen, förresten

   Radera
  2. Du är välkommen hit. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

PRESSRELEASE

Beslutstävlingen

Öppet svar på frågan "hur blir en publicerad?"