Sjukrapport


I slutet av Januari blev jag sjuk, och istället för att stanna hemma och ta det lungt i början var jag runt och flängde över hela stan. Resultatet var såklart inte bra, så jag satte mig själv i husarrest en vecka. Jag tog hem datorn och blocket, så jag har kunnat kolla film och tecknat. Men jag har varit utan scanner, så därav kommer jag lägga upp en del nu.

Sen har det varit Seriefestivalen i Angouleme och jag har varit grymt avundsjuk på alla som åkte dit. Jag blev erbjuden en plats på ett boende, men i slutändan hade jag inte råd att åka med. Men min ateljékamrat Stefan Eriksson åkte istället för mig och lovade att köpa lite serier av Boulet till mig.

Jag blir en sån gnällig bäbis när jag är sjuk. Min rumskamrat lagade stark mat åt mig. Och K kom över, hjälpte mig handla mat, kokade te till mig och kollade Disneyfilmer med mig. Jag vet inte varför, men jag känner verkligen för Disneyfilmer när jag är sjuk. Jag kollar på dem och blir lite glad och gråter lite. Det enda jobbiga är att jag inte kan sjunga med i musikalinslagen.

Mattias Thorelli tipsade mig om KeaneArt-tumblern, så jag har bläddrat igenom den flera dagar. Den är inspirerande som fan. Jag vill bo lite som Rapunzel, med skynken överallt.

Skulle bli disneyinspirerat självporträtt, men jag ser mer ut som Francine från Strangers in Paradise.
Jajustdet, här är introsidan lite snyggare scannat:
(Klicka på den!)
Det var kul att leka med akvarell. Så en natt fick jag ett enormt sug efter det, men jag hade inte tagit hem några akvarellfärger. Inte några penslar heller. I ett desperat försök att åstakomma något liknande tvinnade jag en bit toalettpapper som jag tejpade fast på en utbrunnen tändsticka(=pensel) sen provade jag att måla med det jag kom åt.

Först rödvin
jag och Kolbeinn fantiserade ihop vårt egna Angouleme via facebook då vi inte var där "på riktigt"

Sedan nyponte

Det var inte riktigt samma sak :(

Kommentarer

 1. Men du mår bättre nu, right?

  Både introsidan och den nya bannern där uppe är toksnygga. Speciellt katten i bannern är så jävla snyggt tecknad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jorå! Så när som en ynklig rethosta som inte rest iväg ännu.

   Tack så mycket! :) Katten kommer från den här gamla skisserien.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

PRESSRELEASE

Beslutstävlingen

Öppet svar på frågan "hur blir en publicerad?"